Porträtt fotografering med memme

igår så tog jag lite porträtt foton på memme jag orkade inte lägga upp dem igår, eftersom jag deckade (?) direkt när jag kom hem. Det blev lite halloween/snövits inspererat. Dlumpig som jag är så råkade jag såklart på något sätt radera dem enligt mig bästa bilderna:( jag vet inte hur eller varför men det var en hel del bra bilder som försvann.... tja, det är väl inte så mycket att göra nu så.... jag fick också testa att "leka" modell, bilderna kan ni se HÄR.
 
 
vet inte om ni ser vad det är i hörnet men det är ett äpple med en tugga i.
 
som jag sa dem bästa bilderna raderades:( dem här blev lite suddiga.
Jag har märkt att min kamera har börjat bli riktigt trött:( :( 
 
Kram vivvi<3<3<3
 
 
     

ridning!

jag vet att jag är jätte slarvig att lägga upp bilder... men det är bara såå tråkigt! inte att lägga upp själva bilderna det är det inga problem med! men att ladda upp dem till datoen!! åhåå! så tråkigt! så jag ska skjuta fram på det lite till och lägga upp dem imorgon istället....

RIDNING

 
 
vackert jag satt...;) lite som en banan.
här kommer några bilder från stallet bilderna är tagna av sara
bilderna är från i lördags och jag red lilla Chivas han är ju ganska liten (B ponny tror jag) men jag kan precis rida honom. jag vet att mina ben inte ser så långa ut men jag har ju ganska korta ben, men jag känner mig ganska stor på honom... längtar till på lördag då vi ska hoppa!:)
kram vivvi<3<3<3 
 
 

HÖST BILDER

här kommer lite höst bilder memmeoch jag tog för ett tag sen