Studded Converse! How To Do!

hej, för ett tag sedan fyllde ju min lillebror år, så då tänkte jag göra något hemmagjort..... och jag hade sett flera som hade satt nitar på både jackor och skor! så jag bestämde mig för att testa själv, personligen blev jag ganska nöjd med resultatet!:) Det var faktist inte alls svår, enklare än jag trott! Nitar går finns att köpa på många olika ställen. dem säljer nitar på Panduro men jag valde att beställa från Ebay isället eftersom det var så fruktansvärt dyrt på Panduro! på ebay kan du hitta många olika sorters nitar till olika priser. jag använde ett par gamla Converse som jag sedan bara satte i nya skosnören i.
När du fått hem dina nitar är det bara att sätt igång! på baksidan av själva "niten" är det som små taggar som sticker ut, taggarna pressar du ner genom tyget. När du fått igenom alla taggar så helt enkelt bändar du in dem med hjälp av en kniv eller bara med hjälp av fingrarna, jag rekommenderar dock att använda en kniv, eftersom jag kan säga att du kommer ha tillräckligt ont i fingrar Även med hjälp av en kniv....;) Tänk i så fall på att använda en inte så vass kniv ( tex: en smörkniv i metall ). Var noga med att pressa in spetsarna ordentligt så att dem inte sticker dig i fötterna. och sen är det bara att fortsätta och fortsätta tills du har satt dit alla nitar där du vill ha dem!
 
 
sedan så var det bara i med lite nya skosnören och sen så klart! Som ni kanske ser så är det inga nitar bak vid hälen, och det är för som ni kanske vet så är det ju gummi vid hälen. och jag tror att man skulle nog behöva lite kraftigare verktyg för det.
hoppas ni uppskattade det!
kommentera gärna vad ni tyckte eller om det är något jag borde förbättra!
 
kram vivvi<3<3<3